Сторінки

понеділок, 15 квітня 2024 р.

 Вітаємо учасників зразкового фольклорного гурту "Щедрограй" (керівник Володимир Віхренко) з  відзнакою за участь у обласному конкурсі молодих виконавців інструментальної музики!


  

Перемога у конкурсі

 

13 квітня 2024 року в м. Кропивницькому в обласній філармонії відбувся Всеукраїнський фестиваль - конкурс з хореографічного мистецтва "GRAND DANCE FESTIVAL" на якому були представлені 98 танцювальних композицій.

Хореографічний колектив "МІРАЖ "Бершадського Будинку дитячої творчості (керівник Олена Коновал), що займається на базі Бершадського ліцею , презентував 5 композицій в різних вікових категоріях та стилях.
Юні артисти здобули почесних чотири перших і одне друге місце.
Висловлюємо велику вдячність організаторам фестивалю за професійно проведений конкурс і безліч позитивних емоцій.
Окрема подяка батькам за моральну і матеріальну підтримку колективу!





суботу, 13 квітня 2024 р.

 10 квітня відбувся ІІІ (районний) етап проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з баскетболу серед юнаків", який проходить за ініціативи Президента України під девізом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО". У відкритті заходу взяли участь учасниці інструментального ансамблю "Барабанщиці" (керівник Володимир ВІХРЕНКО).



 Вихованці гуртків художньо-естетичного напрямку Бершадського Будинку дитячої творчості нагороджені подяками за участь у обласній літературно-мистецькій акції «Не вмирає душа наша, не вмирає воля!», присвяченій 210-й річниці з дня народження Т.Г. Шевченка.
Захід проходив за ініціативи комунального закладу «Центр естетичного виховання» Вінницької обласної Ради впродовж 08 - 31 березня 2024 року.
Серед 500 учасників – представників закладів загальної середньої та позашкільної освіти Вінниччини усіх типів і форм власності, свою творчість, присвячену Кобзарю, вихованці Бершадського Будинку дитячої творчості презентували у вокальному та хореографічному жанрах.
Дякуємо юним талантам та їх творчим керівникам за любов до рідної землі, непохитну віру в перемогу України, популяризацію національно-патріотичної творчості.


Атестація керівників гуртків

 11 квітня 2024 року відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти та спорту Бершадської міської ради. Атестацію педагогічних працівників проведено за новим Положенням (наказ МОН від 09.09.2022 року № 805).

Було проатестовано 3 керівники гуртків Бершадського Будинку дитячої творчості: Володимир ВІХРЕНКО та Олександр ДЬОМІН атестувались на підтвердження 12 тарифного розряду,  Оксані ПОЗАЧЕНЮК  було встановленно 12 тарифний розряд.

Атестація педагогічних працівників пройшла в доброзичливій атмосфері, за принципами відкритості та колегіальності, доброзичливого ставлення до педагогічного працівника, повнотою, об’єктивністю та системністю оцінювання його діяльності.

Голова комісії Оксана ТАРТАЧНА зазначила, що атестація є стимулом до безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників. Члени комісії  подякували педагогам за їх нелегку та плідну працю.



суботу, 6 квітня 2024 р.

Свою Україну любіть!

 29 березня 2024 року відбувся Регіональний відкритий конкурс української пісні «Свою Україну любіть». Організатори конкурсу - управління культури та креативних індустрій Вінницької облдержадміністрації, Тульчинський фаховий коледж культури. У конкурсі взяли участь 56 сольних виконавців (академічний, народний, естрадний вокал), 18 вокальних колективів мистецьких шкіл, позашкільних навчальних закладів, студій, аматорських гуртків.

Подякою за підготовку учасника конкурсу нагороджено керівника гуртка Бершадського Будинку дитячої творчості Оксану Позаченюк, Дипломом переможця конкурсу - Кирилюка Кіріла  (номінамінація «естрадний вокал»).



пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

Переможці конкурсу

 Вітаємо переможців III Всеукраїнського конкурсу "УКРАЇНСЬКА ВЕСНА" (м.Київ) - вихованок гуртка художньо-естетичного напряму Бершадського Будинку дитячої творчості, що діє на базі Баланівського ЗЗСО!Ансамбль "БАРАБАНЩИЦІ" нагороджено дипломом за І місце у номінації "Інструментальні ансамблі", подякою - керівника гуртка Володимира ВІХРЕНКА.




четвер, 28 березня 2024 р.

Благоустрій громади

 
28 березня керівники гуртків Бершадського Будинку дитячої творчості спільно із працівниками відділу освіти та спорту Бершадської міської ради долучились до
 весняного благоустрою Бершадської громади.
Заходи проходять у рамках місячника благоустрою з 01.03.2024 року по 31.03.2024 року на підставі «Правил благоустрою населених пунктів Бершадської міської територіальної громади»





понеділок, 25 березня 2024 р.

Шашковий турнір

 23 березня 2024 року за сприяння відділу освіти та спорту Бершадської міської ради відбувся традиційний щорічний шашковий турнір першості Бершадської громади з шашок-64. До участі у змаганнях були запрошені учні закладів освіти, вихованці шашкового гуртка Бершадського Будинку дитячої творчості, жителі громади - поціновувачі шашкової гри. Головний організатор та суддя змагань – Олександр ДЬОМІН.
За результатами турніру серед 24 учасників (18 дітей та 6 дорослих) було визначено переможців:
  • Серед юнаків: І місце – Мошул Артур, ІІ місце – Херсонюк Артем, ІІІ місце – Яланецький Віктор.
  • Серед дівчат: І місце – Паламарчук Олеся, ІІ місце – Шевчук Яна, ІІІ місце – Сокур Анна.
Вітаємо переможців! 



 

четвер, 7 березня 2024 р.

Свято весни, краси, жінок

 Традиційно на початку весни відзначають Міжнародний жіночий день. Багато хто цей день сприймає як комуністичний пережиток, називають Днем боротьби за права жінок, проте в Україні воно вважається неофіційним святом краси, жіноцтва та весни.Образу Жінки присвячено безліч витворів мистецтва, сказано мільйони гарних слів, оспівано в багатьох піснях.Напередодні свята вихованці гуртків Бершадського Будинку дитячої творчості власними руками змайстрували сувеніри та подарунки мамам, бабусям, сестричкам, подругам.


Перемога у конкурсі

 Вітаємо із перемогою - І МІСЦЕМ у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі "ЗА КРОК ДО ПЕРЕМОГИ-2024"(м.Хмельницький) юну солістку ЕМІЛІЮ ЧУБКУ - вихованку вокального гуртка (керівник Оксана Позаченюк)!Бажаємо мирного неба, нових творчих здобутків!

четвер, 29 лютого 2024 р.

Сучасне гурткове заняття

 Заняття гуртка "Диво шашки" розвивають логічне мислення, винахідливість і кмітливість, тренують пам’ять, дисциплінують і заспокоюють, є гарним відпочинком і можливістю поспілкуватися з однодумцями. Під керівництвом Олександра Дьоміна вже близько 50 років зростають спортивні чемпіони, відбуваються шашкові турніри, які є гордістю Бершадської громади.



вівторок, 27 лютого 2024 р.

Тиждень "Сучасне гурткове заняття"

 З метою обміну педагогічним досвідом серед керівників гуртків Бершадського Будинку дитячої творчості розпочався традиційний методичний тиждень "Сучасне гурткове заняття".  
Мета тематичних занять "Весняні первоцвіти" (за напрямком декоративно-ужиткове мистецтво, керівники Цимбал Р.І., Чорна Л.І., Попова Н.Д.): розширити уявлення про перші квіти весни, виховувати естетичний смак та дбайливе ставлення до природи, уміння милуватися першими квітами і бачити їх красу, створювати декоративні панно і листівки з використанням квіткових мотивів.



Керівники використовуюють різні форми взаємодії гуртківців на занятті: колективні творчі справи, робота групами, в парах, індивідуальна робота. Для розвитку творчості, креативності застосовуються міжпредметні зв'язки, творчі завдання.




четвер, 22 лютого 2024 р.

 Вітаємо учня 5-Б класу Бершадського ліцею Кирилюка Кіріла та його творчого керівника Позаченюк О.В. з перемогою у ІІ Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Любов-це…» в номінації вокально-інструментальний жанр


середу, 21 лютого 2024 р.

Перемога у конкурсі

29 січня відбувся Міжнародний багатожанровий дистанційний конкурс "КРИШТАЛЕВІ ЗІРКИ-2024" (м.Хмельницький). У вокально-інструментальному жанрі І місце здобув Кіріл Кирилюк -  вихованець керівника вокального гуртка  Оксани Позаченюк. Вітаємо з перемогою!
Також вітаємо творчий тандем учня і наставниці у конкурсі "Різдвяне диво" за зайняте І місце.

 

Зіркова мрія - 2024

 Вітаємо переможців та учасників II територіального етапу конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія - 2024», що відбувся 29 січня 2024 року на базі відділу освіти та спорту Бершадської міської ради.Відповідно до наказу №27 відділу освіти та спорту Бершадської міської ради від 06 лютого 2024 року «Про підсумки проведення II етапу конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія - 2024», у номінації «Вокал» відзначено високий рівень підготовки і виконавської майстерності учасників у номінації «Вокал»: Емілії Чубки, вихованки Будинку дитячої творчості (керівник Позаченюк Оксана Вікторівна); Кирилюка Кіріла, учня 5 класу Бершадського ліцею (керівник Позаченюк Оксана Вікторівна);, Герасименко Олександри, учениці 7 класу Бершадського ліцею (керівник Позаченюк Оксана Вікторівна); Летючої Анастасії, учениці 7 класу Бершадського ліцею №1 ім.А.Матвієнка; Клебанської Аліни, учениці 9 класу Війтівського ліцею; Тихоненко Дарини, учениці 10 класу Війтівського ліцею, Ґеллерт Анни, учениці 5 класу Бершадського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 ; Соломії Чечельницької, учениці 6 класу Маньківська філія.
Нагородити дипломами переможців, оголосити подяку всім учасникам, які продемонстрували високий і достатній рівень виконавської майстерності у територіальному етапі конкурсу «Зіркова мрія - 2024» та вчителям, які підготували учасників конкурсу: у номінації «Вокал»: Позаченюк Оксані Вікторівні, керівнику гуртка Будинку дитячої творчості.


Флеш моб

 14 лютого українці запозичили західну традицію дарувати своїй любій половинці, друзям і близьким людям листівки та солодощі у формі серця. Вихованці гуртків Бершадського Будинку дитячої творчості долучились до флеш мобу "Серце для захисників".Любов – це почуття, яке живе у кожному серці і наповнює життя радістю, вірою і надією, особливо у час війни. Любимо Україну, любимо наших захисників, віримо у Перемогу!





пʼятницю, 26 січня 2024 р.

Міжнародний конкурс мистецтв

 4 січня 2024 року у м.Київ відбувся Міжнародний конкурс мистецтв «ART GALLERY”. Лауратом І премії у вокально-інструментальному жанрі став килилюк Кіріл, творчий керівник Оксана Позаченюк.


Всеукраїнський конкурс

 15 січня 2024 року у м.Хмельницький відбувся  Всеукраїнський багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс «РІЗДВЯНИЙ ВОГНИК». Вітаємо керівника Оксану Позаченюк та вихованця Кирилюка Кіріла із зайнятим І місцем у жанрі "вокал".




суботу, 20 січня 2024 р.

День Соборності України

 День Собо́рності України — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
З нагоди вшанування свята з гуртківцями проведено колективні творчі справи "У єдності сила!" (керівники Наталія Попова, Людмила Чорна).